Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Ароматерапия

ВНИМАНИЕ!

Уважаеми посетители и приятели на сайта www.арометера.bg,
Уведомяваме Ви, че ние не можем да извършваме здравни консултации онлайн. На въпроси, свързани с вашето здраве, диагноза и методи на лечение могат да отговорят след извършен преглед съответните специалисти.
Ние сме дали примери за употреба на нашите растителни масла , като всеки път напомняме да се направи тест за толерантност в свивката на лакътя 48 часа преди употреба и предупреждаваме за задължително запознаване с условията за безопасна употреба и съхранение на етеричните масла, както и за кои рискови групи някои масла не са препоръчителни и дори забранени.
Безспорна истина е, че само лекари - фитотерапевти или още по-добре ароматерапевти, имат право да поставят диагноза и да предписват адекватно лечение. Затова не се колебайте и търсете винаги тяхното мнение. Особено внимание се изисква при лечението на деца, бременни жени и кърмачки.

Прочетете внимателно правилата за безопасна употреба  на етерични масла, които ще намерите в Рубрика “Библиотека“. Не забравяйте, че независимо от начина на използване, етеричното масло прониква в организма, пренася се от кръвоносните съдове и достига до проблемния орган. Изключително силни, етеричните масла са безценни за организма, но само при правилна употреба, точна диагноза и  спазена дозировка.

Top