Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Цена:

Цената за доставка не е включена в обявената цена на артикулите от сайта.
Тя се прибавя към общата цена на поръчаните продукти.

За доставка на територията на България тази цена е 5,70лв до офис на Еконт,посочен от клиента, или 7,70лв - до адрес.  
За Ваше улеснение тази цена е фиксирана и еднаква до всяко селище в България.

Така Вие знаете точно колко ще Ви струва транспорта, независимо от броя или обема на поръчаните артикули. Останалите разходи по доставката, застраховката и платежа са за наша сметка. Ние работим с куриерска фирма Еконт. При поръчка може да посочите доставка до избран офис на Еконт. Ако нямате адреса му- посочете град и квартал и/или улица.

За доставка до други държави от Европа и Америка е необходимо да изберете съответната тарифа при поръчка.

Срокове:
Предвид спецификата на нашите продукти- живи растителни масла, хидролати без консерванти и чисти козметични съставки, чувствителни на влага, температура и светлина, ние сме избрали да намалим максимално количествата на склад и да привилегироваме получаването на току-що произведени масла и козметични активи директно от лабораториите-производители във Франция. Тази политика отговаря на избраните от нас правила за отговорно обслужване на нашите клиенти без риск за тяхното здраве.
Вследствие на този избор сроковете на доставка са около десет-дванадесет дни след получаване на поръчката.

ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА като ФОРМУЛИРАТЕ ОТЛОЖЕНА ДОСТАВКА - за след месец, след три седмици, начало на месеца, края на месеца. Достатъчно е да ни съобщите в момента на изпращане на поръчката кога желаете да получите колета си. Това може да направите в частта Допълнителни бележки и пояснения.

За всички поръчки от и за територията на България може да изберете услуга Приоритетна доставка в рубрика Бутик. Цената на тази доставка  е 18,00лв. Срокът е около една работна седмица. За тази цел моля от рубрика Бутик изберете и прибавете във вашата кошница  артикул “Услуга Приоритетна  доставка“ на стойност 18,00лв . Продължете поръчката по обичайния начин, като изберете Доставка за България за 6,50лв. Така общата стойност на вашата приоритетна доставка ще бъде 24,50лв.

В неделя и по време на националните празници доставки не се извършват.
В събота доставки могат да бъдат извършвани съгласно разписанието на превозвача.

Top