Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Поръчка и плащане

ПОРЪЧКА

Вашите поръчки се приемат 24 часа в денонощието само по електронен път.
Няма изискване за минимална стойност на поръчката. Обявената за всеки артикул цена включва ДДС, но транспортните разходи се добавят.

Поръчката на стоки през сайта може да бъде подадена само след като потребителят се запознае с Общи условия за продажба и ги приеме. Онлайн магазинът не позволява изпращането на поръчки при наличието на непълноти в данните или при липсата на изявление за приемане на Общите условия.

Как да поръчате?


Изберете желания от Вас продукт и натиснете бутона " Купи". Ако искате да включите в поръчката и други продукти може да продължите да пазарувате по същия начин. Във всеки един момент можете да разгледате Вашата кошница, да променяте количеството на избраните продукти, да изтривате и добавяте продукти както и да видите общата сума за плащане.  За да завършите успешно Вашата поръчка ще преминете през следните стъпки:

1.    Ако сте нов клиент и още не сте създали потребителска сметка, ще трябва да я създадете и активирате. Изберете Регистрация в горния десен ъгъл на екрана и попълнете исканата информация. На посочения от вас адрес ще получите е-мейл от нас за потвърждаване и указания как да активирате  сметката си(не пропускайте да проверите частта Спам!).
2.    След влизане във вашия профил и след избора на продукти, въведете код за намаление, ако разполагате с такъв - Бон “Лоялен клиент“ или “Подаръчен ваучер“.
3.    Метод на плащане - тук е необходимо да изберете между предложените възможности за плащане.
4.    Въведете кратки допълнителни пояснения, ако има нужда.
5.    Потвърдете, че сте запознати  и сте съгласни с Общи условия за продажба на нашия електронен магазин и уславия за използване на лични данни.
6.    Потвърдете  въведената информация - продукти, име и фамилия, пощенски адрес за доставка - ако желаете поръчаните продукти да се изпратят на друг от посочения при създаване на вашата сметка адрес,  можете да го въведете тук.

7.    Изпратете Поръчка.
8.    В отговор ще получите е-мейл от нас.
9.    Статут на вашата поръчка и справка за минали поръчки ще можете да проследите в частта Управление на потребителска сметка.  

Top