Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Програма за “Специален клиент“

Програма “Специален клиент“

Лоялният клиент е клиентът, на когото нашият магазин ще окаже специално внимание и ще направи така, че той да печели, когато купува и рекламира продуктите на АромЕтера.

1.Подаръчен Бон “Бонус за лоялен клиент“

Нашата програма за набиране на точки ви позволява да натрупвате точки с всяка поръчка и да получите намаление върху тази покупка, която отговаря на определени условия за срок и стойност. Точките кредитират вашата потребителска сметка в момента на експедиция на колета. Тези точки се превръщат автоматично в подаръчен купон “Бонус за лоялен клиент“, който вие можете да използвате или не според вашето желание и нужда.

10 лева закупени продукти на АромЕтера = 1 точка

Когато вие съберете 200 точки ще получите Бон за покупка на стойност 20 лв, който ще бъде приложен като намаление върху вашата следваща поръчка на стойност минимум 80 лв. За целта трябва да посочите неговият код в момента на тази поръчка в графата “Въведете купон“.

Пример за код “Бонус за лоялен клиент“: БЛК16120001

Наградният купон “Бонус за лоялен клиент“ е валиден 60 дни. Той е личен и не може да се преостъпва на други лица.

 2.Събития, награди и томболи

В течение на годината он лайн магазин АромЕтера.бг ще организира срещи, семинари, игри, състезания и други интересни форми на общуване, за да споделим нашето природолюбие, вдъхновението ни от натуралните ароматни масла и продукти и за да превърнем нашето увлечение в приготвянето на домашна козметика с натурални продукти в една сплотяваща ни идея и общност.

На тези срещи ще се забавляваме, ще споделяме опит, ще се обогатяваме, ще се учим, ще бъдем заедно. Ще ви предложим игри, томболи, награди.

По програмата “Специален клиент“ ние ще направим така, че нашите най-добри клиенти да се почувстват наистина СПЕЦИАЛНИ.

 

Top