Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Сертификати за качество и точни цени

В ЛОГИКАТА НА ТОТАЛНА ПРОЗРАЧНОСТ И ГЛАСНОСТ, НИЕ СПОДЕЛЯМЕ С ВАС СЕРИЯТА ОТ АНГАЖИМЕНТИ И ГАРАНЦИИ, КОИТО ХАРАКТЕРИЗИРАТ НАШАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА НА ДИСТРИБУТОР НА СЕРТИФИЦИРАНИ ФРЕНСКИ РАСТИТЕЛНИ МАСЛА И КОЗМЕТИЧНИ СЪСТАВКИ.


1.    НАТУРАЛНИ БИО ПРОДУКТИ


engagements dev durable

Нашите суровини  и крайни продукти са с натурален и когато това е        възможно- био произход, което е отбелязано с  етикет за всеки продукт.   Ние сме загрижени  нашите клиенти да бъдат информирани, спокойни и да имат доверие в това, което купуват.

 

 

2.    СЕРТИФИЦИРАНИ  МАСЛА 

Ecocert

Етикет ECOCERT се присъжда на продукти, подложени на редовна проверка от Екосерт, Франция. Тази институция прилага прецизна и много взискателна система от критерии за присъствие във формулата на един козметичен продукт на суровина, произхождаща от био земеделие и гарантирано опазване на околната среда в процеса на отглеждане на културата, производството и дистрибуцията на всяка готова растителна или козметична съставка.

 

7im bio zemedelie

 

 Етикет за биоземеделие, който гарантира екологично чист произход на растителната суровина.

 

 

2IM pikto bio kozmetikaФренският сертификат за био козметика  Космебио гарантира, че в един краен продукт минимум 95% от компонентите са с органичен произход  и 10% минимум от всички съставки произхождат от Био земеделие. Забранени компоненти в продукти със сертификат Космебио са силикони, органично модифицирани култури, петролни продукти, синтетични консерванти, оцветители и ароматизатори.

 

 

HEBBDСертификат  <<HEBBD>> означава, че ботаническото  наименование и биохимичния състав на едно етерично масло са коректно дефинирани и е възможно проследяване и изследване на произхода му . Така сертифицираното масло е:
•    100% чисто (не е смесено с други, близки до него етерични масла)
•    100 % натурално (не съдържа химични молекули)
•    100% интегрално (не е обезцветено, не е детерпенено, нито коригирано )

 

РЕЦЕПТИ

LOGO MICROSCOPE

 Нашите рецепти и готови козметични продукти са  формулирани от експерти козметолози, на базата на натурални компоненти и с  търсене на максимална ефикасност и силна концентрация на активни агенти. Те са тествани и оценявани от външни и независими консуматори с цел усъвършенстване на формулата.

 

3.    ЦЕНИ И СНАБДЯВАНЕ

Нашите доставчици гарантират точна цена и доставка от възможно най-близки пунктове. Преимуществено се закупуват качествени суровини от близки земеделски производители и занаятчийски дестилерии с цел избягване на ненужни посредници и натрупване на комисионни в цената на крайния продукт.

 

Developpem durable

Нашата политика включва също и да помагаме на страни от третия свят, като с нашите покупки на природно чисти и ръчно обработвани суровини от там стимулираме заетостта на местното население в малки селища и райони и общо подобряване на  условията на живот в тези райони - строеж на училища, водоизточници, електрифициране.

 

 Non testi animaux

 

Нашите продукти не са тествани върху животни.

 

recyclage vert 1

 

Нашите опаковки, флакони, пособия и материали са изработени от биоразградими рециклируеми екологични материали , без  фталати  и бисфенол А  в пластмасата, което указваме за всеки флакон, изработен от тази материя.

 

 

 

 

 

Top