Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Условия за защита на лични данни

Политика за защита на личните данни

AromEtera.bg има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашaтa практикa относно поверителността и как тя се отнася до Вас като потребител на нашия уебсайт.

Вие или Вашият - означава "Вие" като посетител или като потребител на уебсайта AromEtera.bg. Ние, наш или нас означава AromEtera.bg. Нашият сайт означава www.arometera.bg.

РАЗДЕЛ 1 - КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

Ние събираме и съхраняваме само тези лични данни, които са свързани с нашата дейност и ни позволяват да Ви доставим качествени стоки и услуги.

Ние получаваме информация от вас, когато се регистрирате на нашия сайт www.arometera.bg. Това включва информация, необходима, за да закупите и получите продукти, обявени на нашия сайт, да поискате допълнителна информация за продуктите ни или да поискате специфични услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

Информацията, която събираме от Вас, може да включва:
- идентификационни данни – напр. Вашето име и фамилия, име на фирма, IP адрес,
- информация за контакт – напр. имейл адрес, телефонен номер,
- информация, позволяваща доставка и фактуриране на поръчани артикули – напр. пощенски адрес
и всякаква друга информация, която ни предоставяте доброволно.

Без изрично наложено законово задължение, ние не събираме лични данни от Вас, касаещи Вашата расова или етническа принадлежност, политическа ориентация, религия, която изповядате, философски убеждения, здравословно състояние, генетични дадености или сексуална ориентация.

РАЗДЕЛ 2 - ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние можем да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, отговаряте на маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

- да изпълним договор за покупко-продажба с Вас или да ви предоставим пред-договорна информация за нашите продукти и услуги

- да ви помогнем при попълване на поръчка

- да подобряваме функционалностите на уебсайта си, за да бъде сърфирането по-лесно и по-приятно за Вас

- да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти

- да се свържем с Вас след кореспонденция (имейл или телефонни запитвания)

- да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта.

-да обслужваме нашите законови търговски интереси в т.ч. да оптимизираме търговската ни политика на базата на анализ на извършените продажби

-да изпълним нашите законови задължения в т.ч. свързани със спецификата на дистрибутор на натурални съставки като напр. да осигурим възможност за проследяване и изземване при нужда на определена партида от продадени натурални съставки с директно влияние върху здравето на клиента.

Ние не използваме личните Ви данни, когато рекламираме наши продукти и услуги на уебсайтове на трети страни като напр. Facebook, освен ако вие не пожелаете напълно доброволно да запишете коментар, да поставите въпрос или да изразите мнение, в който случай влиза в сила Политиката за защита на лични данни на третата страна.

Ще бъдем много бдителни и ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме, че няма да събираме и съхраняваме лични данни от Вас, от които не се нуждаем.

РАЗДЕЛ 3 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние ще съхраняваме вашите лични данни съобразно законовите разпоредби и приложими регламенти с оглед на едно ефикасно управление на потребителските сметки и отношенията ни с Вас, нашите клиенти. В случай, че една потребителска сметка е останала неактивна за период по-дълъг от 3 години, тя ще бъде дезактивирана и вие ще бъдете информирани за това.

Вашите лични данни, които използваме за маркетингови цели, ще бъдат съхранявани при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация или се отпишете сами. За да улесним формулирането на Вашето желание и гарантираме избор, ние ще предлагаме всеки път възможност за отписване от маркетингови съобщения.

РАЗДЕЛ 4 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА

Съобразно приложимите разпоредби Вие можете да упражните по всяко време следните права:
-право на достъп - можете да поискате по всяко време копие на част или на цялата информация, която съхраняваме за вас.

-право на корекция – ако смятате, че личните Ви данни са неточни или непълни, можете да поискате те да бъдат коригирани

-право на изтриване – можете да изискате пълно или частично изтриване на вашите лични данни, ако закона не го забранява

-право на лимитиране на използване на личните Ви данни – можете да фиксирате срок за използване на Вашите лични данни

-право на опозиция – можете да се противопоставите на използването на Вашите лични данни по лични причини. Вие имате абсолютно и безусловно право да се противопоставите на използването на личните Ви данни за маркетингови цели

-право да оттеглите разрешение за ползване на лични данни – във всеки момент Вие можете да отмените дадено съгласие за използване на личните Ви данни

-право на прехвърляне на лични данни – имате право да поискате предоставените от Вас лични данни да Ви бъдат върнати или – когато това е технически възможно- да бъдат прехвърлени на трети страни.

Вие можете да упражните тези свои права като ни изпратите имейл на адрес:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Всеки път при попълване на лични данни от Ваша страна и при получаване на съобщения от наша страна Вие ще имате възможност да формулирате с помощта на специален бутон съгласието или несъгласието си да получавате съобщения от нас.

Не забравяйте, че отказът от контакт с нас означава, че вие се лишавате от право да получавате информация за стаус на Вашата поръчка, информация за доставка, покана за специални събития, участие в програма Лоялен клиент.

Можете да изпратите заявка ръчно на адрес
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!

РАЗДЕЛ 5 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Нашият уебсайт се проверява редовно за сигурност и известни уязвимости, за да направим посещението Ви възможно най-безопасно. Използваме Malware Scanning.

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви.
Всички плащания се обработват от специализиран доставчик и Вашите данни за плащане не се съхраняват или обработват на нашите сървъри. Ние нямаме достъп до тази информация! Тя е напълно защитена.

РАЗДЕЛ 6 - ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим или ако нарушите нашите Общи условия. Ако сайтът ни се обедини с друга компания, информацията Ви може да бъде предоставена на новите (съ)собственици, така че те да продължат да извършват нашата търговска дейност.

ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем и не даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само, рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

РАЗДЕЛ 7 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

В един свят на постоянна еволюция, ние можем да допълваме и/или променяме настоящите правила за ползване на лични данни.

Всички промени, които ще внесем в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук, на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени с имейл.

РАЗДЕЛ 8– КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Ако желаете да получите достъп, да коригирате, да премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с нашия служител, който отговаря за защитата на личните Ви данни на адрес:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете уверени, че да гарантираме поверителност на Вашите лични данни е приоритетна грижа в отношенията ни с Вас.

Top