Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Специално адаптирана за реализация на козметични рецепти в домашни условия, тази мини бъркалка е първото и задължително пособие за вашата домашна лаборатория.

Този продукт осигурява точност при измерване на течности в мл, добра видимост на деленията и стабилност при употреба. Почиства се лесно и се използва многократно. Ергономичният улей за пресипване осигурява лесно смесване с други съставки.

Този дигитален термометър е перфектен за измерване на температурата по време на приготвяне на топли емулсии, което е основно условие за доброто съединяване на съставките. Позволява сигурна и успешна реализация на предложените рецепти.

С две степени на загряване, това е идеалният уред за разтопяване на твърди масла, восък или маслени смеси, на температура, която не уврежда техните качества. Замества загряване на водна баня. Идеална за реализации One pot.

Този комплект от 10 пипети е едно отлично средство за дозиране и преливане на течности в малки количества. Деленията на пипетите са едно предимство, позволяващо отмерване на капка по капка.

Този продукт осигурява точност при измерване на течности в мл. , добра видимост на деленията и стабилност при употреба. Почиства се лесно и се използва многократно.

Този комплект е незаменим за измерване на малки количества прахови първични компоненти във вид на фини пудри.

Top